Toneel 1 op Scène

In het 150 jarig jubileumjaar 2022, speelt onze toneelgroep tijdens het feestweekend onder een nieuwe naam: “1 op scène”. Onze toneelgroep wil een platform bieden aan creatievelingen die graag acteren.

Naast muziek is er binnen onze vereniging ook plaats voor toneel. Vanaf eind jaren 1920 tot 1970 werd er elk jaar, met uitzondering van de oorlogsjaren, een operette opgevoerd.

In 1974 werd er overgeschakeld naar toneel. Tot 2014 kon er tijdens elk winterconcert uitbundig gelachen worden met komische toneelstukken gebracht door de toenmalige toneelgroep “Kunst & Vermaak”.

Na een pauze van 4 jaar stonden er in 2018 terug drie acteurs op de planken. Een bende van enkele nieuwe gezichten, een paar oude bekenden en een nieuwe regie bracht in 2018 een zwarte komedie. Sindsdien zijn er nog oude en nieuwe gezichten de groep komen vergroten.

Helaas heeft Covid-19 een stokje gestoken voor de 4de opvoering van deze nieuwe groep enthousiastelingen. In ons 150 jarig jubileumjaar 2022, speelt onze toneelgroep tijdens het feestweekend onder een nieuwe naam: “1 op scène”.

Wil je graag je acteertalenten in de kijker zetten? Heb je knutselvaardigheden en wil je mee aan decors bouwen? Heb je andere toneel-gerelateerde gaven, aarzel dan niet en neem zeker contact op via onze facebook pagina of via mail: toneel@vossemsvoerezonen.be

 

 

Toneel 1 op Scène