Harmonie

De voornaamste activiteit van de Koninklijke Harmonie Vossem's Voerezonen is natuurlijk muziek spelen. Ons harmonieorkest telt een 80-tal muzikanten die elke zondag tussen 10 uur en 12.30 uur repeteren in ontmoetingscentrum Miel Puttemans in Vossem.

Het repertoire van de Koninklijke Harmonie Vossem's Voerezonen is heel breed en gaat van klassieke tot moderne muziek, van filmmuziek en popmuziek tot marsen. Onze dirigenten Peter Wouters en Steven Rans proberen altijd een gevarieerd programma aan te bieden. Voor elk wat wils!

Jaarlijks werken we toe naar twee grote concerten: het winterconcert dat telkens in het begin van januari plaatsvindt en het lenteconcert dat begin mei doorgaat. Daarnaast nemen we ook deel aan evenementen in ons dorp. Zo verzorgen we een kioskconcert tijdens de Vossemse dorpsfeesten en houden we een kermissortie waarbij we al marcherend muziek spelen door het dorp.

Onze harmonie is ook heel fier op haar eigen muziekschool waar een twintigtal beginnende en al meer gevorderde muzikanten worden opgeleid door professioneel gevormde lesgevers.

MUZIEK SPELEN? 
Wil je graag lid worden van onze harmonie? Neem dan contact via het mailadres bestuur@vossemsvoerezonen.be.

Harmonie