Jeugd

Binnen onze harmonie is er een jeugdwerking die activiteiten organiseert voor de leerlingen van onze muziekschool en de kinderen van muzikanten.

Regelmatig wordt door de werkgroep een waaier van activiteiten aan de jongeren aangeboden. De afgelopen jaren was er zo bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan een avondlijke dropping in het Zoniënwoud, compleet met opdrachten en bijhorende geestverschijningen, een filmavond, een namiddagje ijsschaatsen of bowlen, of een dagje naar een pretpark.

Om al dit leuks te kunnen betalen moet er natuurlijk ook geld ingezameld worden. Daarvoor is er onder andere de Moederdag-ontbijtactie, waarbij ontbijten aan huis worden geleverd. Dit is als het ware een traditie geworden in Tervuren en omstreken. Jaarlijks organiseert de werkgroep ook muzikale evenementen, zoals concerten in de zaal of het befaamde karconcert, waarbij we met tractor en kar door het dorp trekken, waarbij alle jonge muzikanten van de harmonie, tussen 8 en 25 jaar, samen musiceren

Voor meer informatie: jeugd@vossemsvoerezonen.be

Jeugd