Winterconcert 2024

Wij nodigen jullie van harte uit op ons jaarlijks concert- en toneelweekend in het weekend van 12, 13 en 14 januari 2024.

Op vrijdag 12 januari starten we traditioneel met onze toneelavond. Onze toneelspelers staan te popelen om het stuk Baron Von Lunchpauze van John Vermeulen voor jullie te brengen.

Zaterdag 13 januari is het dan de beurt aan onze muzikanten. Zij brengen opnieuw een gevarieerd programma met o.a. een klassiek werk, maar ook een hulde aan 100 jaar Disney.

Op zondag sluiten we ons weekend af met nog meer muziek en een surprise act.

Samengevat:

  • Vrijdag 12/01/24: Toneel. Start om 20u
  • Zaterdag 13/01/24: Concert - toneel - party. Start om 18u30
  • Zondag 14/01/24: Concert - Surprise act. Start om 18u30

Allemaal te beleven in de sporthal van Vossem, Dorpsstraat 38.

Prijs:

  • Voorverkoop: €10
  • Aan de kassa: €12
  • VIP (enkel op zaterdag): €25 (toegang, incl. receptie en voorbehouden plaats)
  • Kinderen -12: gratis

Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze muzikanten en toneelspelers of via deze link. Hopelijk tot dan!

 

Baron Von Lunchpauze. 

In regie van Ingrid Ronsmans.

Baron von Lunchpauze komt in alle staten thuis. Hij beweert dat hij in een UFO geweest is en dat hij met een mensengrote kat op het dak heeft gezeten. Barones Fifie neemt haar man niet al te serieus, alhoewel ze ook haar eigenaardigheden heeft. Ze heeft namelijk een plant die tegen haar praat wanneer ze alleen is. Dat beweert ze toch.

Hun niet zo alledaagse dochter, Sanne, heeft met haar voodoo computer haar Zen-boeddistische vrijer tegen een boom laten rijden. Fifie's moeder is aan de wodka, en dat wordt er niet beter op als de baron haar, met de voodoo computer, van de trap laat vallen. En dan is er nog de in het zwart werkende Oost-Duitse meid die wat moeite heeft met de taal en met haar bazin.

De grote vraag is echter: waarom geraakt de baron zo verschrikkelijk in paniek, negen maanden nadat hij met die kat uit de UFO op het dak gezeten heeft?

Winterconcert 2024