Winterconcert - Praatcafé

Datum: 
zondag, 14 januari, 2018 - 18:30
Categorie: 

Tijdens het weekend van 12 tot 14 januari 2018 is het weer tijd voor een cultureel hoogtepunt in de gemeente Tervuren. Onze harmonie organiseert haar jaarlijkse concert- en toneelweekend.

De muzikanten en hun dirigenten Steven Rans en Peter Wouters zullen het publiek opnieuw laten proeven van een gevarieerd muzikaal programma.

Zo zullen ze een muzikale reis rond de wereld maken met Windows of the World van Peter Graham. Dit spectaculaire werk brengt ons van Latijns-Amerika, naar Japan, verder naar het zuidelijke deel van Afrika, over de Britse eilanden tot in de VS.

Ook op het programma staat Fantasy Tales van de Vlaamse componist Piet Swerts. De muziek, geïnspireerd op Amerikaanse filmmuziek, beschrijft de geschiedenis van het Nederlandse plaatsje Horn en zet de hoornpupiter in de spotlights.

Na een pauze van drie jaar is dit jaar ook onze toneelwerking weer nieuw leven ingeblazen. Tijdens het weekend zal de enthousiaste vernieuwde ploeg het komische toneelstuk “Au Bouillon Belge” spelen van Walter Van Den Broeck. “Au Bouillon Belge” is een communautaire komedie met een satirische knipoog naar de Belgische gewestvorming.

 

Praktisch:

  • Vrijdag 12/01/2018 om 20u: toneel
  • Zaterdag 13/01/2018 om 18u30: concert – toneel – party met DJ
  • Zondag 14/01/2018 om 18u30: concert – praatcafé

Deuren telkens één uur voor aanvang.

 

Kaarten: voorverkoop 8€, kassa 10€, kinderen -12 jaar gratis

 

Gemeentelijke feestzaal Vossem – Dorpsstraat 38