Lenteconcert in CC De Warandepoort met Günther Neefs

Datum: 
zaterdag, 1 mei, 2021 - 20:00 to 22:00
Categorie: 

Het lenteconcert is uitgesteld naar 1 mei 2021

Günther Neefs als gast bij Vossem’s Voerezonen op 2 mei om 20 uur in CC De Warandepoort

Wat kan je verwachten:

Een avondvullend muzikaal en visueel evenement. In het eerste deel brengt de K.H. Vossem’s Voerezonen een mooi concert met vooral filmmuziek. In het tweede deel de spetterende show van Günther Neefs begeleid door de K.H. Vossem’s Voerezonen.

Kaarten kosten 18 € en kunnen besteld worden via onze website of door een mailtje te sturen naar tickets@vossemsvoerezonen.be met vermelding van je naam en voornaam en aantal tickets. Je krijgt dan instructies voor de betaling. De plaatsen zijn genummerd en het aantal is beperkt. Niet te missen dus bestel snel vooraleer de zaal uitverkocht is.

Roots 66 met Günther Neefs en de K.H. Vossem's Voerezonen.

In augustus 2018 zijn Günther Neefs en Guy De Pré samen op de baan gegaan op de meest mythische van alle wegen, US Route 66, op zoek naar de roots van de muziek.

Het vertrekpunt Chicago, the Windy City, is de thuisbasis van de jazz- en soulmuziek. Van in de donkerste kroegen tot in het majestueuze openluchttheater van Millennium Park namen Günther en Guy de prachtige ritmes in zich op. In Saint-Louis werden veel muzieklegendes groot. De grootste stad van the Great Plains is tevens het centrum van de blues. Een mooie uitdaging voor de warmste stem van Vlaanderen. In Amarillo, Texas stonden de Cadillac ranch en de countrymuziek op het programma, maar pas in Las Vegas komen Gunther en Guy echt in hun biotoop. The Rat Pack, een bende entertainers die bij voorkeur optraden in casino’s, die werden gerund door hun vrienden van de maffia, was hier hun grote voorbeeld. Hun swingende muziek is Günther Neefs op het lijf geschreven. Hollywood vormde met zijn filmmuziek het orgelpunt van deze muzikale reis. Ook dit mekka van de filmindustrie, de stad van sterren, werd muzikaal uitgekamd door onze Vlaamse pioniers. Resultaat is een fantastisch avontuur, een onvergetelijke trip en een Günther Neefs zoals je hem nog nooit eerder hebt gehoord.

‘ROOTS 66’ vat een muzikale zoektocht van 5000 km samen in een onvergetelijke show.

In 2020 grijpt Günther Neefs met dit project terug naar zijn grote liefde: een podium vol muzikanten.
Hij maakt met de K.H. Vossem’s Voerezonen een stijlvolle reis naar de roots van de muziek langs Route 66.

In vijf authentieke clips deelt Guy De Pré zijn onmetelijke kennis op onnavolgbare wijze met het publiek.
Een verhaal vol verrassende anekdotes, ondersteund door mooie sfeerbeelden.